Hacı Mustafa Demir İlkokulu

Telefon : 0 382 217 07 92
WEB https://hacimustafademirilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Fatih mah. Ziraat cad. No15 68100 AKSARAY
VİZYON : Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
MİSYON : Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
BAŞARILAR : Çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, özgüvenli, sorumluluklarının bilincinde ve toplumsal ve kültürel değerlerini benimsemiş olarak üst eğitim kurumlarına kazandırılması.

Yabancı Dil :
Servis : Okulumuza ulaşımda öğrenci servisi vardır.
Ulaşım : Aksaray Fatih Mahallesi halk otobüsleri ile okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü´nün yanındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :